ennl

Boek Alles draait om verandering

 

Doelgroep

Vele managementboeken gaat over methoden en technieken. Echter, vaak beklijft dit niet als de fundamenten van de organisatie en verandering niet op orde zijn. “Alles draait om verandering” gaat in op die fundamenten en is geschreven voor mensen (leiders, managers,coaches, etc.) die zich realiseren dat de wereld zeer snel verandert en dat organisaties een nieuwe rol innemen in het leven van mensen. Voor mensen die geïnteresseerd zijn in een benodigd nieuw denkkader, benadering en veranderstrategie om organisaties langdurig succesvol te laten blijven door sneller te kunnen veranderen. De aanpak in het boek is holistisch, fundamenteel, praktisch en helpt de lezer om methoden en instrumenten effectiever toe te passen. Het boek is pragmatisch en biedt een herbezinning op strategieontwikkeling, cultuurverandering en inzet van methodieken als Lean en Agile. Het boek bouwt voort op de inzichten van managementdenkers als Stephen Covey, Simon Sinek, Peter Senge en Ricardo Semler.
 

Enkele referenties

  • …”Alles draait om verandering” is een prima praktische start voor iedereen die zijn organisatie wil veranderen of het veranderproces wil veranderen…”. Zie uitgebreide recensie op managementboek.nl.
  • “Ik raad dit product aan; toegankelijk, praktisch toepasbaar en heldere uitleg”. Zie meer reviews op bol.com.

 

Bestellen

Het boek is te bestellen bij o.a. uitgeverij business contact, managementboek.nl en bol.com
 
Wilt u meerdere boeken aanschaffen voor uw organisatie of als relatiegeschenk? Neem dan contact op met Edwin Tuin (edwin.tuin@victalis.nl of 06-23496186) om daarover nadere afspraken te maken.


Victalis Services B.V.
+31 (0)6 234 96 186 • info@victalis.nl • KVK 30275705 • ©2010-2017 • Alle rechten voorbehouden