ennl

Boek Alles draait om verandering

 

Doelgroep

Alles draait om verandering is geschreven voor mensen die meer uit de (bestaande) organisatie willen halen en die organisatieverandering willen vereenvoudigen of versnellen. Voor mensen die willen weten hoe ze dat voor elkaar kunnen krijgen en hun impact kunnen vergroten zonder harder te werken of te trekken aan verandering. Het boek gaat over organisatieverandering én persoonlijk leiderschap. Het boek beschrijft hoe vier fundamentele krachten samen werken in organisaties, de veranderprocessen die daaruit voortvloeien en de wisselwerking tussen organisatie en de buitenwereld. De beschreven aanpak brengt de inzichten van managementdenkers als Stephen Covey, Simon Sinek, Peter Senge en Ricardo Semler op compacte wijze samen in één benadering. De verstrekte inzichten en adviezen kunnen direct worden toegepast.
 

Enkele referenties

  • …”Alles draait om verandering” is een prima praktische start voor iedereen die zijn organisatie wil veranderen of het veranderproces wil veranderen…”. Zie uitgebreide recensie op managementboek.nl.
  • “Ik raad dit product aan; toegankelijk, praktisch toepasbaar en heldere uitleg”. Zie meer reviews op bol.com.

 

Spreken en gastcollege

Voor diverse gremia heeft Edwin het Veranderwiel toegelicht. Een testimonial van Arnout Kruijer, Director Benelux, Bizagi:
 
“Edwin presented the key highlights and methodology of his book at our client event. Great insights which are also instantly applicable in real life, making his presentations a real treat to listen to.”
 
In 2019 heeft Edwin een gastcollege over organisatieverandering in het “executive education” programma “Moderne medezeggenschap” Nyenrode Business Universiteit verzorgd met boek Alles draait om verandering als onderdeel uit van het curriculum. Een aantal referenties:
 
“Het was zeker waardevol en ik heb veel ideeën opgedaan ook specifiek over de rol van de medezeggenschap in het veranderwiel. Gaat absoluut helpen om de medezeggenschap op strategisch niveau te krijgen!”
 
“Ik heb in mijn carrière vele boeken over verandermanagement gelezen, maar dit boek legt helder uit hoe verandering werkt. Een aanvulling in mijn boekenkast.”
 
“Het was absoluut leerzaam! Bedankt! Ik ben nu je boek aan ‘t lezen. Bij vragen mag ik terug bij je komen?”
 

Bestellen

Het boek is te bestellen bij o.a. uitgeverij business contact, managementboek.nl en bol.com
 
Wilt u meerdere boeken aanschaffen voor uw organisatie of als relatiegeschenk? Neem dan contact op met Edwin Tuin (edwin.tuin@victalis.nl of 06-23496186) om daarover nadere afspraken te maken.


Victalis Services B.V.
KVK 30275705 • ©2010-2019 • Alle rechten voorbehouden