Kracht voor verandering

“Hoe meer kracht des te groter de kans op succesvolle verandering.”

Wat? – Van MOETEN naar WILLEN. Het Veranderwiel is een praktische integrale met wetenschap onderbouwde en aantoonbaar succesvolle benadering voor het versnellen van organisatie- en gedragsverandering in een organisatie. Naadloos toepasbaar naast andere tools en hulpmiddelen en vertaald naar een concrete aanpak met meetsysteem.

Waarom? – Noodzaak én kans. Door digitalisering en maatschappelijke veranderingen moeten organisaties de productiviteit vergroten, sneller veranderen en zichzelf voortdurend opnieuw uitvinden. Gangbare aanpakken zijn fragmentarisch, instrumenteel, onpersoonlijk en weinig motiverend. Het Veranderwiel werkt, zie referenties en casuïstiek.

Hoe (verder)?– Door kernkrachten voor verandering te versterken zodat aanwezig potentieel maximaal wordt benut. Duid de situatie met een Verander Strategie Sessie en stel doorbrekende interventies vast. Kies een van de 5 zelfstandige modulaire diensten of stappen, ieder gericht op een concreet resultaat.

Resultaat? – Een strategie die wordt omarmd. Een plan en verandering waar medewerkers eigenaarschap voor nemen. Implementatie waarbij medewerkers zelf verantwoordelijk nemen en de verandering omarmen.

Onze beloften – Meer vertrouwen, krachtiger perspectief, betere samenwerking, meer energie, hogere productiviteit, meer implementatiekracht en beter resultaat.

Wil je snel weten hoe het er in jouw organisatie of team voor staat? Doe dan eerst een check. Meer weten? Neem dan contact op.