over Edwin

Veranderspecialist – Consultant – Manager

Ik ben een praktische, doelgerichte en effectieve vernieuwer die organisaties helpt wendbaarder, innovatiever en waardevoller te worden door medewerkers te laten floreren, het leervermogen te vergroten en verandering te versnellen. Van jongs af aan ben ik nieuwsgierig, lees ik de krant en ben ik op pad om de wereld te verkennen. Ik woon samen met Jolanda, de moeder van mijn 2 prachtige dochters Anne Fleur (2006) en Noa (2006). Ik ben super dankbaar voor mijn levenservaringen en met wat ik heb bereikt!

Helper en bruggenbouwer

Dingen gebeuren met een reden en we maken onderdeel uit van iets groters dan onszelf met een doel dat ons alledaagse leven te boven gaat; daar ben ik van overtuigd. Ik voel me verantwoordelijk om de wereld, al is het maar een klein beetje, een beetje beter te maken. Een helper van en bruggenbouwer tussen mensen. Immers, in je eentje ga je snel, maar samen kom je verder.

Denker én doener

Ik heb een achtergrond als informatiekundige en me gedurende 25 jaar verregaand verdiept en op wetenschappelijk niveau geschoold in onderwerpen als strategie-ontwikkeling, gedragsverandering, organisatiepsychologie en -cultuur. Ik ben een “learner”; een creatief en autonoom denker die de status quo en aannames uitdaagt, de essentie achterhaalt en nieuwe inzichten ontwikkelt met als doel om de effectiviteit van interventies te vergroten en de kwaliteit en resultaat van organisaties te verbeteren. Leren, experimenteren en doorgeven wat ik leer zodat anderen daar beter van worden, zijn mijn drijfveren. Vereerd ben ik dat ik mijn kennis over organisatietransformatie mag doorgeven aan Nyenrode Business Universiteit (executive education Moderne Medezeggenschap) en de VU.