Over Edwin

Transformatie- en Veranderspecialist | Interim-, Programma- en Verandermanager, Consultant en Coach

Praktisch, doelgericht en effectief, zo kenmerkt mij doorgaans. Mijn drive is om te helpen organisaties wendbaarder, innovatiever en waardevoller te maken met als fundament florerende medewerkers. Nieuwsgierigheid, voortdurend leren en ontwikkelen zit in mijn genen. Samenwonend met Jolanda, de moeder van mijn 2 prachtige dochters Anne Fleur (2006) en Noa (2009), ben ik super dankbaar voor mijn levenservaringen en wat het leven me gegeven heeft.

Helper en bruggenbouwer

In mijn overtuiging gebeuren dingen met een reden en maken we onderdeel uit van iets groters dan onszelf met een doel dat ons alledaagse leven te boven gaat. Ik voel me verantwoordelijk om de wereld, al is het maar een klein beetje, een beetje beter te maken. Betekenis, milieu en maatschappelijke waarde zijn dan ook belangrijk voor mij. Een helper van en bruggenbouwer tussen mensen. Immers, in je eentje ga je snel, maar samen kom je verder.

Denker én doener

Met als basis mijn opleiding tot informatiekundige heb ik me de afgelopen jaren verregaand verdiept en geschoold in onderwerpen als strategie-ontwikkeling, gedragsverandering, organisatiepsychologie en -cultuur. Daarbij zijn mensen voor mij zeer belangrijk, want zij vormen samen organisaties en ecosystemen. Vooral doen en aan de slag, maar daarnaast ook reflecterend en autonoom denkend over wegnemen van onnodig beperkende overtuigingen en (on)houdbaarheid van conventies en aannames. Altijd op zoek naar werkende oplossingen met als doel om de effectiviteit van interventies te vergroten en de kwaliteit en resultaat van organisaties te verbeteren. Belangrijk voor me is het geleerde doorgeven zodat anderen daar beter van worden. Vereerd ben ik dat ik mijn kennis over organisatietransformatie mag doorgeven aan Nyenrode Business Universiteit en de VU.