ennl
Boek “Alles draait om verandering” – vooruitgang en groei bestuurbaar maken

 

  • …”Alles draait om verandering” is een prima praktische start voor iedereen die zijn organisatie wil veranderen of het veranderproces wil veranderen…”. Zie uitgebreide recensie op managementboek.nl.
  • “Ik raad dit product aan; toegankelijk, praktisch toepasbaar en heldere uitleg”. Zie meer reviews op bol.com.

 
Veranderen en groeien in een wereld die sneller en ingrijpender verandert -zowel maatschappelijk als digitaal- vraagt om een passende integrale en essentiële benadering. Immers, nu al mislukt 70% van alle verandertrajecten en de kans daarop gaat in complicerende en ingrijpender veranderende wereld alleen maar toenemen. Die benadering heb ik beschreven in boek “Alles draait om verandering” dat in februari 2017 is verschenen.
 
Het boek is pragmatisch en biedt een herbezinning op strategieontwikkeling, cultuurverandering en inzet van methodieken als Lean en Agile. Het boek bouwt voort op de inzichten van managementdenkers als Stehpen Covey, Simon Sinek, Peter Senge en Ricardo Semler.
 
Het boek is te bestellen bij o.a. uitgeverij business contact, managementboek.nl en bol.com
 
Wilt u meerdere boeken aanschaffen voor uw organisatie of als relatiegeschenk? Neem dan contact op met Edwin Tuin (edwin.tuin@victalis.nl of 06-23496186) om daarover nadere afspraken te maken.


Victalis Services B.V.
+31 (0)6 234 96 186 • info@victalis.nl • KVK 30275705 • ©2010-2017 • Alle rechten voorbehouden