ennl

Over Edwin

 

VeranderExpert en bedrijvendokter

Ik ben een pionier, nieuwsgierig, vernieuwend en een “problem solver”. Van jongs af aan was ik op pad en las ik de krant om de wereld te verkennen. Ik woon samen met Jolanda, de moeder van mijn 2 prachtige dochters Anne Fleur (2006) en Noa (2006). Ik ben super dankbaar voor mijn levenservaringen en met wat ik heb bereikt!
 

Helper en bruggenbouwer

Dingen gebeuren met een reden en we maken onderdeel uit van iets groters dan onszelf met een doel dat ons alledaagse leven te boven gaat; daar ben ik van overtuigd. Ik voel me verantwoordelijk om de wereld, al is het maar een klein beetje, een beetje beter te maken. Een helper van en bruggenbouwer tussen mensen. Immers, in je eentje ga je snel, maar samen kom je verder.
 

Denker én doener

Ik heb een achtergrond als informatiekundige en me gedurende 25 jaar verregaand verdiept en op wetenschappelijk niveau geschoold in onderwerpen als strategie-ontwikkeling, gedragsverandering, organisatiepsychologie en -cultuur. Daardoor beschik ik over een uniek profiel en kan diverse rollen inzetten. Ik ben een “learner”, creatief en autonoom denker die de status quo en aannames uitdaagt, de essentie achterhaald en nieuwe inzichten ontwikkelt. Leren, experimenteren en doorgeven wat ik leer zodat anderen daar beter van worden, zijn mijn drijfveren. Vereerd ben ik dat ik mijn kennis over organisatietransformatie mag doorgeven aan Nyenrode Business Universiteit (executive education Moderne Medezeggenschap) en de VU.


Victalis Services B.V.
KVK 30275705 • ©2010-2019 • Alle rechten voorbehouden