ennl

Over Edwin

 
Met mijn bedrijf Victalis help ik sinds 2010 organisaties sneller veranderen door al het potentieel te mobiliseren en eigenaarschap te creëren. De samengestelde naam Victalis geeft aan waar ze voor staat in haar dienstverlening: “vitaliteit” (organisatie versterkend), “talisman” (verandering begeleidend) en “victory” (uitdagingen overwinnend).
 
Ik ben gespecialiseerd in het ontwikkelen van een aanpak die de organisatie in beweging krijgt en een “pull” op verandering creëert. Analytisch, doortastend, creatief en verbindend. Ik ben een team speler die mensen probeert te inspireren om grenzen te verleggen, van perspectief te veranderen en nieuwe oplossingen te vinden voor de uitdagende problemen waar we met elkaar voor staan. Ik recenseer managementboeken, treed op als spreker en verzorg o.a. gastcollege op Nyenrode Business Universiteit.
 

Alles draait om (snellere) verandering

Ik geloof dat sneller veranderen dan andere organisaties de sleutel is voor lange termijn succes. Organisaties zullen daartoe een benadering moeten toepassen die al het potentieel in de organisatie mobiliseert en perspectief biedt voor alle stakeholders. Die integrale en methodiek- of instrument overstijgende benadering heb ik beschreven in boek “Alles draait om verandering”. De aanpak is gebaseerd op vier te versterken essentiële kernkrachten gerelateerd aan onderliggende parameters. Persoonlijk leiderschap – de bijdrage van het individu aan versterking van de krachten – speelt een cruciale rol.
 

Ruim 25 jaar ervaring met organisatieverandering

Ik werk als onafhankelijke veranderstrateeg en interim manager/director (ook trouble shooter). Ik was senior consultant bij Accenture en KPMG Consulting en vervolgens o.a Partner of Managing director bij Atos Consulting. Mijn keuze voor zelfstandigheid is ingegeven door midden in de verandering willen staan. Adviseren én meedoen.
 
Ik beschik over een stevige strategische, veranderkundige en digitale achtergrond en school me (HBO+) continu in onderwerpen als strategie-ontwikkeling, verandermanagement, IT/digitalisering, organisatiepsychologie, organisatiecultuur en leiderschap.
 
Mijn vijf belangrijkste “sterkten” volgens de “Gallup Strength finderstrategisch en in staat voor complexe uitdagingen de beste oplossingsroute vinden. Ik ben Leergierig en in staat te gedijen in dynamische werkomgevingen waar in korte tijd veel over nieuwe onderwerpen moet worden geleerd zonder per sé de materiedeskundige te worden. Ik ben veeleisend – vooral naar mezelf – en streef naar excellentie; een maximizer. Ik ben toekomstgericht en gefascineerd door de toekomst met gedetailleerd inzicht in wat de toekomst zou kunnen inhouden. Ik vertaald die toekomst naar de praktijk. Ik ben doordrongen van onze onderlinge verbondennheid. De dingen gebeuren met een reden en we zijn allemaal verbonden als onderdeel van iets groters mystieks met een doel dat voorbij ligt aan onze alledaagse levens.
 

Contact

Van gedachten wisselen over organisatietransformatie of meer weten? Bel me op 06-23496186 of neem via contact met ons op.


Victalis Services B.V.
KVK 30275705 • ©2010-2019 • Alle rechten voorbehouden