ennl
Organisaties die ‘lekker draaien’ leveren het beste resultaat.

 
Ik een gepassioneerd onafhankelijk en zelfstandig veranderstrateeg, interim manager en business coach. Ik benader organisatieverandering strategisch, praktisch, fundamenteel en met een frisse blik. Mijn voldoening haal ik uit organisaties die met complexe digitalisering- en veranderproblemen of -uitdagingen te maken hebben en na mijn hulp weer lekker draaien en goede resultaten boeken. Ik ben gespecialiseerd in het ontwikkelen van een aanpak die de organisatie in beweging krijgt en een “pull” op verandering creëert.
 
In februari verscheen mijn boek “Alles draait om verandering” met het “4 krachtenmodel voor verandering”. Het boek biedt handvatten om praktisch, fundamenteel en met een frisse blik naar het veranderproces in de eigen organisatie te kijken.
 
Ik werk voor toonaangevende organisaties zoals ANWB, Schiphol Group, Haribo Nederland & België, Koninklijke BAM en ABN AMRO.​ ​Tot 2010 was ik Partner (“Managing Director”) bij Atos Consulting en heb daarvoor gewerkt voor Accenture en KPMG Consulting.​ ​
 
Contact
Voor meer informatie over Edwin Tuin zie LinkedIn. Geïnteresseerd en wil je meer weten? Neem dan voor een vrijblijvend gesprek contact met ons op.


Victalis Services B.V.
+31 (0)6 234 96 186 • info@victalis.nl • KVK 30275705 • ©2010-2017 • Alle rechten voorbehouden